Normal adfærd

Observer barnet/den unge

Observer fortsat barnet/den unge og hold øje med tegn. Hvis bekymringen fortsætter, inddrag det koordinerende team.

DAGVAGTTELEFONERNE I MYNDIGHEDEN
Myndigheden tager sig af alle nye henvendelser og underretninger. De har også ansvaret for det tværfaglige samarbejde med skole og daginstitutioner.

Myndigheden kontaktes i forbindelse med akutte sager og kan i arbejdstiden (man-ons 8.00 – 15.30, tors. 8.00 – 17.30 og fre. 8.00 – 12.30) kontaktes på tlf. 2518 0205 (for børn og unge mellem 0 – 14 år) eller på tlf. 2518 2111 (for unge mellem 15 – 17 år) eller på underretning@guldborgsund.dkhusk at sende med sikker post.

KOORDINERENDE TEAM
Det koordinerende team fungerer som et konsulentteam, der kan samles i særligt komplicerede sager, som kræver stor koordinering og planlægning mellem enheder og sektorer. Der er tale om sager, hvor der er brug for en koordineret handlingsplan for den indsats, der skal pågå. Det er myndigheden, der indkalder ved behov.

Der er tale om et fast team, hvor der samtidig kan indkaldes for sagen relevante fagpersoner samt en repræsentant fra politiet ad hoc. Den leder, der indkalder temaet, vurderer samtidig, om der skal indkaldes ad hoc fagpersoner.

Hvad er det for nogle sager der skal i det koordinerende team::
– Sager med overgreb mellem børn
– Sager hvor SISO er involveret
– Sager med flere familier involveret

Medlemmer af det koordinerende team::
Leder af Børn og Familie, tlf. 2518 0882
Leder af Psykologisk Pædagogisk Center (PPC), tlf. 5473 2950
Leder af Børns Sundhed & Trivsel, tlf. 2518 0043
Leder af Pædagogisk Forebyggelse og Indsats, tlf. 4059 9882
Leder af Unge og Uddannelse, tlf. 2518 0330

PRESSEHÅNDTERING
Ved enhver henvendelse fra pressen henvises til centerchef eller kommunikationsafdelingen.

Vi håber, at guiden gav dig den information, du havde brug for. Ellers kan du læse mere i Guldborgsund Kommunes fysiske handleguide. Du finder guiden her. Du har også mulighed for at kontakte det koordinerende team. Klik her.

Værktøjet er i vid udstrækning baseret på JanusCenterets bekymringsbarometer. Du kan finde mere information om barometeret og JanusCenteret her: www.januscentret.dk.